Informatieavonden

We vinden het contact met ouders/verzorgers en leerlingen van groot belang.  Daarom worden er voor alle leerwegen en leerjaren informatieavonden georganiseerd. In de bovenbouw is dat vooral gericht op de examens en het begeleiden van leerlingen naar een vervolgstudie, in de onderbouw is de kennismaking met je ouders belangrijk en vertellen we hoe het bij ons op school precies werkt. Ook zijn er spreekavonden, waarbij er met docenten gesproken kan worden over de voortgang en resultaten op school. Beide avonden vinden plaats op Nuborgh College Veluvine, F.A. Molijnlaan 184 te Nunspeet.

Open Huis 31 oktober 2023

Speciaal voor alle leerlingen en ouders/verzorgers van groep 7/8 organiseren wij een Open Huis. Tijdens deze avond kun je kijken hoe onderwijs bij ons wordt vormgegeven en kun je de sfeer komen proeven. Van harte welkom op deze avond! 

Oriëntatieavond 17 januari 2024

Speciaal voor alle ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 8 is er op 17 januari 2024een oriëntatieavond. De avond begint om 19:30 uur en duurt tot 21:00 uur. Van harte welkom!